Siirry sisältöön

Asiakaspalvelu 020 617 4801 Päivystys 24/h Vikailmoitukset 0400 653 086

Kaukolämpö

Helppo, luotettava, edullinen, ympäristöystävällinen, paikallinen

Kaukolämpö on kaupungissa sijaitsevalle kiinteistölle helpoin ja turvallisin lämmitysratkaisu. Lämpöä ja lämmintä käyttövettä on tarjolla ympäri vuorokauden kaikissa olosuhteissa. Kaukolämmön parhaita puolia ovat taloudellisuus, luotettavuus ja huolettomuus asukkaalle, sillä järjestelmät ovat toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. Lämmöntuotannosta ja jakeluverkonkäytöstä sekä kunnossapidosta vastaa lämpöyhtiö.

Kaukolämpö on erittäin kilpailukykyinen muiden lämmitysmuotojen kanssa. Imatralla uudet biolämpölaitokset edesauttavat positiivista hintakehitystä ja edelleen parantavat kaukolämmön kilpailukykyä. Kaukolämpö tuotetaan ympäristöystävällisesti kotimaista biopolttoainetta hyödyntäen ja imatralainen kaukolämpö on jo nyt 100 % hiilivapaata.

Asiakkaan kaukolämpölaitteet eivät aiheuta ympäristöriskiä, koska kiertoaineena on vesi ja lämmönjakokeskus itse on tehty hyvin tunnetuista, määrältään ja ympäristövaikutuksiltaan optimoiduista materiaaleista. Kaukolämmön kuluttajalaitteet on suunniteltu ja toteutettu Energiateollisuus ry:n suositusten mukaisesti.